Ökat välmående ger minskad frånvaro!

Skaffa företagsmassage till ditt företag

Er personal är under trygga händer

En välmående personal, är en personal som presterar bättre och ger ett gott intryck till kunden. Att regelbundet få massage ökar välmåendet!

Tid är begränsat

Att inte behöva gå iväg till en extern massageklinik spar tid, detta brukar personalen gilla då scheman under och efter arbetstid ofta är tighta.

Varför företagsmassage

Kontor och kassajobb är exempel på yrken som belastar rygg, nacke och axlar. Detta kan med tiden ge besvär som värk, stelhet, sammanpressade diskar i nacken, huvudvärk och kan i värsta fall leda till sjukskrivning. Massage är effektivt för att lösa spänningar i dessa muskler.

Massagen kan ges som en avslappnande, djup muskelmassage vilken är rogivande och löser upp spänningar. Massagen kan även vara probleminriktad mot besvär som exempelvis värk eller idrottsskador. Vad varje person behöver diskuteras naturligtvis.

Så går det till

Företaget tillhandahåller ett lämpligt rum för företagsmassagen. Man ger 25 minutersmassager, för att uppnå bästa effekt. Ett avtal upprättas med företaget gällande omfattning och regelbundenhet. Vid avtal förvaras gärna massagebänken på företaget.

Ekonomi

Företagsmassage är avdragsgillt som friskvård för arbetsgivaren Jag vill gärna få komma ut till ert företag för att se på lokalerna och att ni skall få chans att bilda er en uppfattning om mig och vad jag kan prestera.

Kontakt för offert: