Boka behandling!

Du kan också boka behandling genom att skicka sms till 070-972 09 98, vi svarar mellan behandlingarna!

LPG Endermologi

Estetisk och medicinsk behandlingsform som hjälper dig att bli av med celluliter, ökar blodcirkulationen, slätar ut ärrvävnader och är lymfdränerande.

Endermologie® är en unik patenterad massagemetod som bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med motoriserade rullar och vakuumsug masserar hela kroppen. Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen. Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar celluliter.

LPG FORMAR DIN FIGUR NATURLIGT

Behandlingen skulpterar din kropp och ger dig förbättrad hudstruktur och uppstramning av huden samt reducerar celluliter. Endermologie® används även som komplement före och efter en fettsugning för att förbättra (påskynda) läkeprocessen och jämna till ojämnheter.

Det är dock ingen engångsbehandling. För att åstadkomma bra resultat behövs oftast en serie om 10-15 behandlingar fördelade över 2 ggr/vecka och därefter underhållsbehandlingar månadsvis.

Lipomassage koncentrerar sig på dina fettdepåer.
Cellulitbehandling koncentrerar sig på dina celluliter.

Boka behandling!

Utbildningsintyg